Concentració d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme al Raval: “cap persona és il·legal”

No Comment

Imatges de Marc Castellet

photo_2021-03-19_20-26-36 (2)

Unitat contra el Feixisme i el Racisme de Terrassa (UCFR) ha convocat una concentració aquest divendres al vespre al Raval amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, que Nacions Unides celebra cada 21 de març. Una cinquantena de persones han estat presents al Raval, on s’han escoltat testimonis i els manifestos de les entitats locals UCFR i Terrassa Sense Murs.

Un d’aquests manifestos ha estat el de #WorldAgainstRacism (un món contra el racisme), contra totes les formes de racisme, islamofòbia i antisemitisme davant els intents racistes de convertir les persones refugiades o migrades i les comunitats roma/gitanes en bocs expiatoris, i en solidaritat amb el moviment #BlackLivesMatter.

photo_2021-03-19_20-26-38

photo_2021-03-19_20-26-36

Durant l’acte, l’Alioune, un veí d’origen senegalès, ha donat testimoni de l’agressió racista que va patir en mans d’un membre de seguretat de Renfe sense cap causa justificada. L’Alioune ha explicat que malgrat portar el bitllet, el van fer baixar del tren a l’alçada de Sabadell. D’aquest cas se n’ha fet ressò el col·lectiu Terrassa Sense Murs, amb una campanya que porta per nom «Propera parada: RACISME» a través d’aquest vídeo.

Deixa un comentari