La CUP i Arran insten l’Ajuntament de Terrassa que es personi com a defensa en el judici contra el Kasalet

No Comment
Membres de la CUP i Arran Terrassa mostrant el seu suport al Kasalet en el judici pel seu desallotjament.

El centre social Kasalet afronta dimarts vinent, 17 d’abril, un procés judicial que podria derivar en el seu desallotjament. Per a la CUP Terrassa, en cas que la sentència resulti finalment favorable a l’empresa propietària de l’immoble, que també ostenta diferents locals a la zona, el resultat seria estremidor: guanya l’especulació, perd la ciutadania.

Fins a 12 terrassenques estan encausades en aquest procediment, arran de la denúncia efectuada per Visolgran SL, a qui es vincula a la immobiliària Finques Vidal Gomà. És per això que la CUP i Arran mostren la seva solidaritat amb les persones encausades, de les quals en demanen la lliure absolució.

Marc Medina: “l’Ajuntament de Terrassa té el deure de vetllar per l’interès general i ciutadà, que en aquest cas recau sense dubte de part de l’espai associatiu i veïnal conegut com Kasalet”

Davant el perill de desallotjament del Kasalet, la CUP i Arran s’adhereixen a la manifestació que tindrà lloc demà divendres, que partirà des del Raval de Montserrat a les 20 hores. Abans, a les 19.30 hores, les entitats es reuniran a l’exterior del casal Atzur (carrer Arquimedes 89), des d’on sortiran en columna solidària cap al Raval. Enllaçaran així un espai ocupat i autogestionat com el casal Atzur amb un altre projecte agermanat com és el Kasalet. Així mateix, membres d’aquestes tres entitats seran presents el proper dimarts als Jutjats de Terrassa, refermant així el seu suport al Kasalet durant la vista judicial.

Segons el regidor cupaire, Marc Medina “és evident el caràcter especulatiu de la companyia, anomenada Visolgran SL”. Per aquest motiu, demana a l’Ajuntament que faci tasques d’intermediació en aquest conflicte i es personi en el judici com a defensa de la part acusada. Per a la CUP, “l’Ajuntament de Terrassa té el deure de vetllar per l’interès general i ciutadà, que en aquest cas recau sense dubte de part de l’espai associatiu i veïnal conegut com Kasalet”.

Les entitats CUP i Arran creuen que el Kasalet és no només un magnífic projecte autogestionat, sinó un projecte que té tot el dret a existir-hi. Segons el regidor i Marc Medina, “la lluita en defensa del Kasalet també és la lluita per un habitatge digne, i també significa una batalla en contra de l’especulació immobiliària i la conquesta d’espais públics i socials per a la ciutadania”.

Related Articles

Deixa un comentari