Diferents col·lectius feministes presenten l’acte commemoratiu del 25N

No Comment

El proper divendres 25 de novembre es celebra el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Amb motiu d’aquesta commemoració diferents col·lectius feministes de Terrassa han organitzat diversos actes amb els quals denunciaran els 92 feminicidis ocorreguts fins ara a l’estat espanyol i els diferents tipus de violència masclista existents a la nostra societat.

Arran, Rudes Rebels i Quart Creixent conviden a tothom a sumar-se a al seu acte divendres a la plaça vella, a les 20:30 hores. Des dels col·lectius es demana a les persones interessades en assistir que ho facin vestides de negre, per emfatitzar el to solemne i greu d’allò que es reivindica. Durant l’acte tindrà lloc la lectura del manifest i es realitzarà una petita performance.

Per la seva part, les integrants del Casal de la Dona assistiran a les diferents concentracions convocades per la Regidoria de Polítiques de Gènere de Terrassa a tots els districtes de la ciutat. A la convocatòria, organitzada de manera simultània a les 19 hores, es farà un minut de silenci i es llegirà un manifest contra la violència patriarcal.

25N XXSS

Related Articles

Deixa un comentari