El bloc de Can Palet amb 11 famílies no serà desallotjat

No Comment

Nova petita gran victòria en la recerca de solucions per qui ha de recórrer a l’ocupació per poder tenir un sostre. Ahir dimarts se celebrà el judici contra nou famílies que viuen a l’immoble al carrer Maresme 41, l’anomenat bloc de Can Palet, des de fa 2 anys. Aquest edifici, que es trobava en desús des de la seva construcció, pertany al Sareb, el conegut com ‘banc dolent’, i que va ser qui va interposar la demanda contra les famílies ocupants.

La convocatòria del judici va comptar amb el suport del Colectivo Sin Vivienda. Una trentena de persones va estar present al llarg del matí a la porta dels jutjats per mostrar la seva solidaritat a les famílies afectades. Aquest col·lectiu va ser creat, precisament, per donar suport i per reivindicar un lloguer social per aquelles famílies que per manca de recursos no poden fer front a un habitatge digne, i poder gaudir d’un dret bàsic com és un sostre per viure-hi.

jutjats bloc can palet Concentració de suport a les famílies del bloc de Can Palet, ahir dimarts als jutjats.

Però per ara no es produirà el desallotjament d’aquestes famílies. Tal com ens explicà la Teresa, una de les afectades, la solució proposada pels advocats passa per què el jutge insti a l’Ajuntament a que busqui pisos de lloguer social per a les famílies, abans que no ser desnonats i deixats al carrer. D’aquesta manera, el judici va quedar vist per sentència, i ara toca esperar la resolució del jutge que porta el cas.

Des del Colectivo Sin Vivienda es mostrà satisfacció, ja que per ara les famílies no seran desallotjades de l’immoble. I es confia en que la seva demanda d’un lloguer social esdevingui la solució per aquelles persones que ho necessiten.

Related Articles

Deixa un comentari