El col·lectiu feminista Quart Creixent celebra el seu primer aniversari amb una festa popular

No Comment

El col·lectiu feminista Quart Creixent organitzarà el proper diumenge 28 de maig una jornada lúdico-reivindicativa amb motiu del seu primer aniversari.

Quart Ceixent, que durant aquest any de vida ha tingut una presència molt activa en l’organització d’accions feministes clau per la ciutat com són la marxa de torxes del 25N o la multitudinària manifestació del vuit de març, va nàixer precisament amb la voluntat de organitzar col·lectivament la praxi feminista. «Crear un espai de confiança i suport mutu des del qual fer front al sistema patriarcal i capitalista» i «incidir de manera real en la ciutat i la quotidianitat» present són algunes de les fites aconseguides per Quart Creixent al llarg d’aquest mesos de «cures i treball». Per a celebrar-ho el col·lectiu organitza una jornada d’activitats al voltant de la temàtica treballada en aquest curs: el cos i la sexualitat femenina i expliquen que «s’ha escollit aquest eix per posar de relleu que la majoria de dones desconeixen el seu cos»  i per denunciar que «no hi ha una pedagogia en torn a la sexualitat femenina i que el sexe anatòmic de la dona ha estat invisibilitzat al llarg de la història i, conseqüentment, també ho ha estat el seu plaer».

La jornada, que es celebrarà al Parc de Sant Jordi de Terrassa, combinarà activitats purament lúdiques amb altres amb més contingut teòric, tot culminant amb dos concerts i amb alguna sorpresa que el col·lectiu encara no ha desvetllat.

12h | Vermut electrònic
14.30h | P
aellada Feminista
16h Sobretaula sobre
sexualitat
17h Taula rodona
sobre sexualitat a càrrec del col·lectiu feminista Hora Bruixa
18.30h Concert de
Placentes Enfurismades
19.30h Concert de
Mabel Flores Project

18581880_1779674925677784_5840204691459044624_n

Related Articles

Deixa un comentari