El Colectivo de Parados reivindica al Terrassa Plaça més contractacions a aturats de llarga durada

No Comment

Ahir dilluns al matí, el Colectivo de Parados de Terrassa s’ha personat a les portes de l’obra del futur complex comercial Terrassa Plaça, al carrer Navarra, on  acompanyada de 100 currículums de diferents persones. L’acció pretenia reivindicar la situació límit davat la impossibilitat per part de centenars de milers de persones per obtenir un treball digne.

d’aquesta forma, el col·lectiu ha exigit, segons manifesta, el compliment de les promeses de fa dos mesos, quan de part d’Héctor González, director d’operacions de City Global, promotora de Terrassa Plaça, els expressà la voluntat de tenir en consideració els aturats de la nostra ciutat. Igualment reivindiquen que el 10% de la plantilla contractada siguin veïns de la ciutat, i que es tingui en compte la seva situació laboral, per tal que prioritzin els aturats amb càrregues familiars, de llarga durada, més grans de 45 anys i que sigui la primera feina.

lliurament CV terrassa plaça 3 Membres del Colectivo de Parados conversen amb operaris de l’obra del complex Terrassa Plaça. Foto: Colectivo Parados de Terrassa

A Terrassa hi ha uns 23.000 persones en atur, 17.500 de les quals han perdut tota esperança de trobar un lloc de treball digne, segons dades aportades pel Colectivo.

SAVE0022

Related Articles

Deixa un comentari