El nou casal anticapitalista La Tafanera comença a fer-se realitat

No Comment

L’espai, impulsat per 9 col·lectius de la ciutat i més d’un centenar de sòcies, estarà ubicat al carrer Sant Gaietà.


El col·lectiu que impulsa el nou casal anticapitalista La Tafanera anuncia que, després d’un tercer trimestre de molta feina i activitat, l’espai ja compta amb la seva ubicació al carrer Sant Gaietà.

Es tracta d’un local dividit en tres grans espais: dues naus que acolliran els serveis, un magatzem i l’espai social i un pati interior amb moltes capacitats. “Aviat existirà un nou espai a la ciutat per a poder trobar-s’hi, fer xarxa i enfortir el moviment de Terrassa”, resa el comunicat que han fet arribat des de La Tafanera.

La següent fase, una vegada ubicat l’espai, consisteix a remodelar-lo i rehabilitar-lo. “El camí per arribar fins aquí ha estat llarg i complex, constata una de les necessitats plantejades en el projecte en relació amb la manca d’espais a la ciutat”, expliquen des de La Tafanera. Per ara, han penjat un vídeo a Youtube i a les xarxes socials on es poden veure les primeres imatges de l’espai.

la_tafanera2 Imatge extreta del canal Youtube La Tafanera.

Campanya de micromecenatge

La Tafanera està formada per 9 col·lectius del moviment social i anticapitalista de la ciutat, i més de 100 persones en són sòcies. Necessiten continuar creixent per tal de poder reforçar el projecte i construir el Casal i ho fan a través de la possibilitat de fer-se sòcia.

Per a poder finançar els costos de la remodelació i les obres de l’espai, es va engegar a finals de desembre una campanya de micromecenatge a través de la plataforma goteo amb el hasthag #ArrelemLaTafanera. La campanya està activa fins a finals de gener i inclou tot un seguit de recompenses per a les persones que hi participin.

 

Related Articles

Deixa un comentari