El Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir crida a mantenir la mobilització en defensa de la sobirania

1 Comment

Pacte terrassenc pel dret a decidirEl Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir, plataforma constituïda a la ciutat durant l’any passat i que compta amb el suport de 90 entitats i organitzacions, decidí a la trobada d’entitats celebrada el passat 17 d’octubre a mantenir el seu suport al procés participatiu que hauria de tenir un punt culminant en la celebració de la Consulta el proper dia 9 de Novembre. En cas de no poder-se realitzar la Consulta, el Pacte Terrassenc, en sintonia amb altres plataformes del mateix caràcter arreu del país, criden a mantenir la mobilització ciutadana en defensa de l'”exercici de la nostra sobirania”, convocant la realització d'”accions simbòliques reivindicatives i festives davant dels col·legis electorals”. Així mateix, el Pacte “dona suport a les persones denunciades per haver col·laborat amb el Multireferèndum”, en defensa de les quals s’ha constituït a la ciutat una plataforma de solidaritat.

Acords Assemblea d’Entitats del Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir, celebrada el dijous 16 d’octubre del 2014 a Minyons de Terrassa.

Acords presos respecte a la convocatòria del 9N:

 • Donar suport al procés participatiu i incentivar als terrassencs a anar a votar el 9N.
 • Seguir pressionant a les institucions i polítics per tal que, en exercici de la nostra sobirania, puguem decidir legalment sobre el nostre futur en un termini curt en el temps.
 • Demanar a la Generalitat que posi a disposició dels ciutadans el màxim d’espais possibles, públics o privats, per tal de poder facilitar el vots dels catalans el 9N.
 • En cas de que no es permeti votar el 9N, fer una acció simbòlica reivindicativa i festiva davant dels col·legis electorals o ajuntaments.
 • Informar la Generalitat dels nostres acords .
 • Fer un comunicat a la premsa informant dels acords presos i de la comunicació enviada a al Generalitat.

Acords presos sobre el comunicat arran dels fets del Multireferèndum:

 • Donar suport a les persones denunciades per haver col·laborat amb el Multireferèndum i al comunicat que ens ha fet arribar al respecte el Procés Constituent.
 • Comunicar a la premsa el nostre suport a les persones denunciades per haver col·laborat per portar a terme el Multireferèndum i l’adhesió al comunicat que ens ha fet arribar al respecte el Procés Constituent.

Terrassa, 17 d’octubre del 2014

 

Related Articles

1 Comment

 1. Josep Boada

  Suposo que 88 de les 90 entitats i organitzacions es deuen cagar en Artur Mas i CiU, però ara els hi toca callar, ser cornuts i pagar el beure.

Deixa un comentari