Gala solidària per construir un menjador social a una escola del Nepal, dissabte al CC Avel·lí Estrenjer

No Comment

L’ONG Edfon organitza, aquest dissabte 17 de febrer a les 19h, al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça Cultura, 5), la gala solidària “Muntanyes de Solidaritat”, un espectacle en què la cultura del Nepal serà la protagonista. 

En aquesta gala actuarà l’estrella de la música pop de Nepal Tulsi Silwacoti. Tot seguit, el cor infantil de Nepal, Nepalí Pathshala Barcelona, interpretarà diverses cançons d’aquest preciós país asiàtic. Com a mestre de cerimònies actuarà el gran Màgic Andreu, un artista que coneix de primera mà la important tasca que Edfon desenvolupa a Katmandú.

L’acte servirà per recaptar els fons per a la construcció d’un menjador social, una cuina i diversos locals a l’edifici de l’escola. L’Ajuntament de Terrassa i ENFOC Terrassa col·laboren en la realització de l’esdeveniment.

Les entrades es poden adquirir el mateix dia de l’actuació a partir de les 18:30 i tenen un preu de 12€.

“Educational Development Foundation Nepal” és una ONG que treballa en l’entorn educatiu enfocat a famílies en situació de pobresa i/o amb dificultats socials, tot fent possible que els nens i nenes en exclusió social del barri de Jarankun, Katmadu Nepal, on està ubicada l’escola “Nepal Ratna School”, no quedin exclosos del dret a l’educació.

 

Deixa un comentari