Ja al carrer el Bocamoll de setembre

No Comment

Problemàtiques del barri, Consell d’Entitats de Terrassa, activitats i tallers, brosses i civisme, o història dels carrers. Són alguns dels temes que apareixen en la revista Bocamoll de setembre, la qual edita l’AVV del Barri Segle XX. Es tracta del número 91 d’aquesta publicació quadrimestral.


Ha sortit al carrer la revista que edita i publica l’Associació de Veïns del Barri Segle XX. En aquest número, l’editorial de l’AVV denuncia l’incompliment per part de l’Ajuntament sobre temes d’interès per al barri: alguns carrers encara sense urbanitzar, l’escola pública Sala i Badrines la qual encara no s’ha començat, o la recerca de solucions als espais buits i naus desocupades existents al barri.

A la revista s’hi dedica un espai al Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana de Terrassa, que s’ha posat en marxa enguany, i de la necessitat de que les entitats organitzades incideixin en els temes de ciutat.

També es parla del nou hort urbà del carrer de Valls, en funcionament des de fa uns mesos, així com hi ha un escrit de Rafel Comes sobre la història del carrer del Pare Font.

També podem veure un recull d’imatges de mobles i estris abandonats, que convida a generar entre els veïns una consciència cívica per què utilitzin el servei de recollida municipal. L’article de l’Antoni Font està dedicat als camps de concentració al sud de França durant la Guerra Civil Espanyola.

Tot això completat amb cartes d’opinió, relats, informació d’actuacions urbanístiques en el barri, tallers al Casal del barri, i una entrevista a la veïna Lourdes Prat.

El número 91 del Bocamoll es pot descarregar aquí, i es pot trobar a la xarxa de biblioteques, al Casal de Barri Segle XX i a tots els comerços del barri.

carrer navas de tolosa Demanda de senyalització del carrer Navas de Tolosa per part de l’AV

Related Articles

Deixa un comentari