La FAVT agraeix la tasca voluntària i altruista de les iniciatives solidàries durant la crisi del coronavirus

No Comment

La FAVT ha fet una aportació econòmica a aquests col·lectius solidaris i convida a les entitats veïnals de la ciutat a col·laborar-ne segons les seves possibilitats.


La Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) ha volgut reconèixer i donar les gràcies a totes aquelles persones solidàries que “no han dubtat ni un moment en posar-se a elaborar el material que fos necessari en cada moment, ja sigui en aquesta situació que ens toca viure amb el coronavirus o d’altres que es presentin”, i que ho estant fent de forma totalment altruista. 

La FAVT destaca que en moments de dificultat com aquest, és quan “sorgeixen les iniciatives solidàries i desinteressades, només centrades a posar el seu gra de sorra i pel benestar col·lectiu”. En el seu comunitat, la federació veïnal afegeix que “a la nostra ciutat, estem veient nombrosos col·lectius dedicats a fer mascaretes, impressions 3D, bates…. I tot allò que es necessiti per a protegir als diferents sectors de la població”.

La federació afirma que han decidit fer una “petita aportació econòmica a algun d’aquests col·lectius solidaris, ja que també mereixen suport i reconeixement i què part d’allò que donen els hi sigui retornat en confiança”. D’aquesta forma, la FAVT vol donar les “gràcies per aquest treball interessat a tots aquells col·lectius de voluntaris que continuen al peu del canó per a millorar el nostre dia a dia”.

La FAVT també demana a la resta d’entitats veïnals que valorin la seva proposta de fer, dins de les seves possibilitats, una petita “aportació de retorn i suport envers aquests col·lectius solidaris, perquè aquesta és la societat que volem, solidària i participativa”.

Related Articles

Deixa un comentari

Cicle de debats ‘El futur que volem/2’. Del 22 d’octubre al 26 de novembre