La Plataforma Antifeixista convoca el 6D per rebutjar la Constitució i contra ‘els feixistes de Vox’

No Comment

Aquest dijous 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola, la Plataforma Antifeixista de Terrassa, conformada per diversos col·lectius de la ciutat, anuncia una concentració al Raval que duu per nom ‘Tombem el règim del 78, desemmascarem la transició’. La crida convida a mobilitzar-se a partir de les 5 de la tarda, i n’hi haurà tot un seguit d’actes.

La Plataforma crida també a mobilitzar-se per rebutjar “els feixistes de VOX”, una formació que ha convocat pel mateix dia una trobada de celebració de la Constitució, en un lloc sense determinar, i que dies enrere s’havia anunciat que seria al mateix Raval.

Els actes consistiran en una xerrada a les 17 h amb el títol ‘Desmuntant la transició’, seguida d’una performance i batucada, i a partir de les 18:45 un recital de poesia antifeixista. A les 19:30, com ja és habitual des de fa més d’un any, tindrà lloc l’actuació diària dels Cants per la Llibertat.

Crida a la convocatòria de dijous 6 de desembre:

Aquest dijous 6D es el dia de la constitució. Nosaltres no ho volem celebrar perquè aquesta constitució va sorgir de la gran mentida de la transició. Perquè no hi va haver cap transició sinó que va ser una continuació del franquisme (atado i bien atado) amb el mateix exèrcit i policia, amb els feixistes convertint-se en Alianza Popular (després PP) i el tribunal de orden público (TOP) convertint-se en Audiència nacional.

Però a més, a Terrassa, aquest dia els feixistes de Vox volen venir, a les 18h al Raval de Montserrat, a provocar i intentar sabotejar els cants x la llibertat.

Això és intolerable i no ens pensem quedar de braços plegats.
No els ho deixarem fer i entre totes impedirem que entrin al Raval de Montserrat.

Vine al Raval partir de les 17h, farem una jornada contra el règim del 78 i la continuïtat del feixisme:

• 17h xerrada: “Desmuntant la transició”. On denunciarem el Règim del 78, la mentida de la transició i la constitució que en va sorgir.

• A les 18h (hora en què volen venir el fatxes de VOX) farem una performance participativa, acompanyada amb batukada. Fem una crida a tabaleres i tabalers a portar els seus tabals, tambors, bombos,… I fer tot el soroll possible.

• De 18:30h a 19:30h hi haurà un espai poético-musical amb micro obert.

• 19:30h Aquest acte acabarà amb els cants per la llibertat de 19:30 a 20h.

(En el cas que aconseguíssim evitar que els fatxes no vinguin al Raval però que anessin a un altre lloc de Terrassa organitzariem una resposta ràpida per tal d’impedir-ho.)

Plataforma Antifeixista de Terrassa

NO PASSARAN!

Related Articles

Deixa un comentari

Cicle de debats ‘El futur que volem/2’. Del 22 d’octubre al 26 de novembre