La Plataforma en Defensa del Vapor Ros ofereix espai per activitats del teixit associatiu local

No Comment

La Plataforma en Defensa del Vapor Ros (PDVR) enceta nous projectes i activitats durant la primavera. El col·lectiu informa que han obert la convocatòria de La Finestra, una iniciativa on s’ofereix l’espai TOC, situat dins del Vapor Ros, al teixit associatiu d’entitats socials i culturals de Terrassa. Aquestes poden plantejar propostes com ara tallers, xerrades, kafetes, exposicions o qualsevol altre tipus d’acte obert al públic, que es poden realitzar fins al mes de juny.

Per tal de rebre’n propostes, es pot fer a través del formulari d’inscripció disponible al seu Instagram (@pdvr_), o també adreçant-se al correu plataformavaporros@gmail.com. La programació de les propostes que arribin, s’iniciarà aquest mes d’abril i “s’obrirà a tothom, amb ganes de crear xarxa, coneixement compartit i espais on gaudir”, afirmen des de la PDVR.

A causa de la situació causada per la pandèmia, les activitats es realitzaran sota les mesures de seguretat per prevenir la covid-19. El teixit associatiu d’entitats socials i culturals de terrassa està viu i present, la cultura és segura a la PDVR. Des de la plataforma es pretén seguir donant vida al Vapor Ros, del qual des de fa anys tan sols se n’utilitza un 10% de la seva superfície útil. Per això, la PDVR defensa “l’espai públic, el patrimoni i la ciutat”.

LA FINESTRA

Related Articles

Deixa un comentari