L’Ajuntament no facilita l’empadronament de persones sense domicili fix, tal com marca la normativa, denuncia Terrassa Sense Murs

No Comment

L’Ajuntament està vulnerant drets humans de forma continuada. Així ho afirma el col·lectiu Terrassa Sense Murs, conjuntament amb el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana, en un comunicat en què es denuncien les traves que el consistori està posant a l’hora empadronar-se a les persones sense acreditació d’accés a l’habitatge i que no tenen un domicili fix. Afirmen que, d’aquesta forma, s’està incomplint la normativa inclosa a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat, que el mateix consistori va signar l’any 2000.

“No ens val l’argument d’un hipotètic efecte crida que col·lapsi serveis socials, no ens valen les rebaixes o les mitges tintes, el padró és un dret”, s’assenyala en el manifest. Per això, Terrassa Sense Murs demana més transparència i que la informació es posi a l’abast de tota la ciutadania, a la web municipal, junt amb la resta d’informació sobre el procés d’empadronament sense acreditació de l’accés a l’habitatge i d’empadronament sense domicili fix.

A continuació es pot llegir complet el comunicat de Terrassa Sense Murs i el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana.

PADRÓ PER A TOTES, SENSE EXCUSES

 

(Imatge de portada de Mireia Comas)

 

Related Articles

Deixa un comentari