L’Ateneu Candela celebra el seu 20è aniversari

No Comment

Aquest dissabte 16 d’octubre a partir de les 5 de la tarda, l’Ateneu Candela, centre social autogestionat de Terrassa, celebra els seus 20 anys de vida. Ho farà oferint un seguit d’activitats per a tots els públics


Text de celebració dels 20 anys i activitats a l’Ateneu Candela:

Aquest any sí: celebrem l’aniversari del Candela al carrer! El volem celebrar amb totes les que cada dia donen vida a l’espai i amb el convenciment que els centres socials són i seran els espais que ens sostenen i que alhora sostenim cada dia. Amb la intuïció que o ens autoorganitzem o barbàrie. Amb el desig que davant de la intempèrie, continuem defensant els espais socials que habitem. Amb la mateixa convicció de voler-ho canviar tot.

Per 20 anys d’autogestió a Terrassa, per 20 anys de centre i centres socials, per 20 anys teixint aliances de ciutat, per 20 anys acollint i participant d’iniciatives comunes, per 20 anys de lluites socials compartides, a l’Ateneu i als carrers, per 20 anys programant cultura comunitària, per 20 anys d’espais compartits amb col·lectives, projectes i entitats de la ciutat que són les que donen sentit i vida al Candela.

Per tot això i molt més, el proper dissabte 16 d’octubre, us convidem a celebrar juntes l’aniversari al Carrer Montserrat 136 (just davant de la porta de l’Ateneu). Començarem a les 17h, amb l’activitat infantil de narració de contes, taller i racó de lectura Al pot petit hi ha la bona confitura, a càrrec de Sara Fuente i el Grup Còdol. A les 18:30h serà el torn de la xerrada-debat al voltant de l’autogestió comunitària amb Teixits comunitaris i lluites: autoorganitzar-nos avui!, amb la participació de La Ciutat Invisible, l’Ateneu Popular de 9 Barris, La Raposa del Poble Sec, el Centre de Creació Artística El Corralito i l’Ateneu Candela.

A les 20h, hi haurà recital poètic d’Edicions Poncianes amb assagets, d’Enric Casasses i Pitó, de Guim Valls. A partir de les 21h i durant el sopar a la fresca amb foodtracks (Creps en ruta i La Taqueria), Savamala Dj Set seran les encarregades de posar música. A les 20:45h hi haurà l’entrega del reconeixement “Tu sí que em representes” a un col·lectiu de la ciutat per la seva feina a Terrassa. A partir de les 22h serà l’hora de la música, amb un concert a càrrec de Judit K. i Lysmorke, amb sintentitzadors, beats electrònics i veus en directe.

Des del Candela (Llibreria Synusia, El Cafè del Candela, Communia, L’Embarral i La Tija Edicions), volem convidar a totes les ciutadanes de Terrassa a venir a celebrar els primers 20 anys de centre social autogestionat, amb les ganes i l’alegria de seguir-ne celebrant molts més plegades.

L’entrada és lliure i respectant totes les mesures de seguretat.

cartell_aniversari_2

 

Related Articles

Deixa un comentari