L’Egarenca posa en marxa un concurs obert per pintar les persianes de la botiga

No Comment

La temàtica del dibuix ha d’estar vinculada al món de l’agroecologia.

El guanyador obtindrà un premi de 200€ i un any per poder comprar a l’Egarenca sense haver de pagar la quota mensual.


De cara a celebrar el primer aniversari de l’ecobotiga l’Egarenca, els seus socis han convocat un concurs per obtenir un dibuix pintat en les persianes metàl·liques del local de l’entitat (C/ del Nord, 105). L’objectiu és que en el dibuix quedin reflectits diferents aspectes directament relacionats amb la filosofia d’aquesta cooperativa de consum agroecològic.

La persona o persones guanyadores hauran de pintar les persianes metàl·liques de l’entitat. El disseny premiat quedarà de manera permanent i podrà ser vist per molta gent. El guanyador del dibuix obtindrà un premi en metàl·lic de 200 € i un any per poder comprar a l’Egarenca sense quotes (valorades en 140 €). El període de presentació de propostes està obert fins al dimecres 27 de març.

La temàtica del concurs haurà d’englobar els aspectes claus de l’entitat, de forma que l’autor/a podrà escollir entre els temes següents en el seu dibuix: l’agroecologia, el cooperativisme, o el logotip de l’Egarenca, tenint en compte que les propostes han de ser originals i inèdites.

El concurs està adreçat a totes les persones amb habilitats pel dibuix que vulguin deixar constància de la seva obra en les persianes de l’ecobotiga. Els dissenys poden presentar-se de manera individual o col·lectiva.

Les característiques de l’obra, la forma d’enviar-les i altres qüestions tècniques, es poden consultar a les bases del concurs.

Related Articles

Deixa un comentari