L’Esquerra Independentista del Vallès pren els carrers de Sabadell sota el lema “desobeïm per la independència”

No Comment

Centenars de persones es manifesten convocades per l’Esquerra Independentista comarcal pels carrers de Sabadell.


EI Sabadell desobeim Manifestació ‘Desobeïm per la Independència’ ahir divendres a Sabadell.

Ahir divendres al vespre, i sota el lema “al Vallès Occidental desobeïm per la independència”, diversos centenars de persones han marxat pels carrers de Sabadell, en motiu de la diada del Principat, convocades per les organitzacions Arran, CUP, el sindicat COS i Endavant (OSAN). Durant la manifestació, s’han realitzat accions per tal de visualitzar els tres eixos de lluita de l’EI (la lluita pel socialisme, la lluita pel feminisme i la lluita per la independència), i que s’han volgut explicitar en la campanya prèvia que han realitzat. Així, s’ha aprofitat la marxa per fer accions contra la banca, en solidaritat amb les feministes de Palma encausades i l’opressió nacional dels Països Catalans.

En acabar la marxa, s’ha realitzat un acte polític a la Plaça del Doctor Robert en què han intervingut la Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona, la Georgina Monge, militant feminista i membre de l’EI comarcal i una portaveu d’Arran, en representació del moviment juvenil. Durant els parlaments s’ha insistit en la necessitat d’aprofundir i reforçar la desobediència com a desllorigador del procés, així com en la necessitat de vertebrar un moviment anticapitalista fort per tal de poder bastir un futur independent, socialista i feminista pels Països Catalans.

Finalment s’ha fet una crida a intensificar la mobilitació popular, i a assistir a totes les convocatòries organitzades per l’EI .

Redacció Sabadell

Related Articles

Deixa un comentari