Mostra de suport egarenc als refugiats menyspreats per la UE

No Comment
isabel marques refugiats La Síndica Isabel Marquès llegeix el manifest de suport amb els refugiats. Foto: MG

Una emotiva concentració ahir al Raval de Montserrat, va ser motiu de solidaritat amb els milers i milers de refugiats que busquen asil a Europa. A la crida del Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana, moltes persones i entitats socials locals es van congregar al Raval, mentre se celebrava el ple municipal, per donar el seu suport i reclamar el respecte al dret d’asil i a la lliure circulació de les persones. Al seu torn, es denuncià el vergonyós acord entre la UE i Turquia per expulsar els milers de persones que fugen de les guerres dels seus països d’origen.

La Síndica de Greuges, Isabel Marquès, va llegir el manifest ‘Rebutgem l’acord de la vergonya’, mentre la gent dipositava espelmes pels refugiats.

refugiats espelmes

Van coincidir en el seu suport als refugiats diversos col·lectius, com la FAVT, Amnistia Internacional, Iaioflautes, TRS x Refugiats, i centenars de persones que van voler mostrar la seva solidaritat en el que es considerà un atemptat contra els drets humans. Diverses persones van prendre la paraula per manifestar de forma oberta solidaritat vers aquells qui busquen una vida millor, i per rebutjar el tancament de fronteres que està efectuant la Unió Europea, juntament amb la hipocresia dels governs dels països d’Europa.

Aquí es pot llegir íntegre el manifest llegit.

espelmes concentració refugiats

 

Related Articles

Deixa un comentari