Posicionament de la CUP Terrassa davant l’adhesió de l’Ajuntament al BDS

No Comment

L’assemblea de la CUP de Terrassa celebra l’adhesió de l’Ajuntament a la Campanya BDS a l’Estat d’Israel, felicitant la feina feta per l’organització Zaituna i assenyalant un cop més que és des de l’organització popular que es fa avançar les institucions.

Manifestar el ple suport a aquesta iniciativa i brindar tot el recolzament en qualsevol acció que es dugui a terme des de la institució o bé des de la societat civil organitzada per l’acompliment dels acords presos en la Junta de portaveus.

La CUP vetllarà per l’acompliment d’aquests acords per tal que el posicionament de l’Ajuntament no esdevingui paper mullat en el futur, acompanyant en la mesura del possible a les organitzacions que treballin en aquesta línia.
Un cop més, aprofitem per reclamar el  dret a l’autodeterminació del poble palestí i l’acatament  del Dret Internacional per mitjà de:

1. la finalització de l’ocupació i la colonització del territoris ocupats l’any 1967 i el desmantellament del Mur;

2. el reconeixement dels drets fonamentals dels ciutadans àrabs palestins d’Israel a una plena igualtat;

3. el respecte, la protecció i la promoció dels drets dels refugiats palestins a retornar a les seves llars i propietats tal i com ho va estipular la  Resolució 194 de les Nacions Unides.

Visca la lluita del poble palestí!

Visca la lluita del poble català!

Dos pobles, una lluita!

CUP de Terrassa
Novembre de 2014, Terrassa, Països Catalans

Related Articles

Deixa un comentari