Presentació del banc d’aliments BOSA ahir diumenge a Ca n’Anglada

No Comment

Ahir diumenge 29 d’abril es va celebrar a la Plaça de Ca n’Anglada, la ‘Plaça Roja’, un esdeveniment organitzat per BOSA (Banc Obrer Solidari d’Aliments) i el Colectivo Sin Vivienda. L’acció matinal i fins entrada la tarda va servir per què BOSA fes el seu acte de presentació, mentre el Colectivo Sin Vivienda va empènyer en la seva campanya de recollida de signatures per unes pensions dignes.

BOSA és un banc solidari d’aliment que es basa en la solidaritat i la cooperació mútua entre la classe treballadora, i que rebutja la caritat dels bancs d’aliments clàssics i la substitueixen per solidaritat, de forma que no distingeix entre voluntaris i usuaris. El Colectivo Sin Vivienda duu a terme una lluita diària per evitar desnonaments i lluiten pel dret a un habitatge digne per a la classe treballadora.

La jornada va haver-se de reduir per la pluja. Havia de ser un mercadal d’artesania, amb classes de zumba, exhibicions d’arts marcials, que es van haver de suspendre, i la xerrada dels dos col·lectius, que també es va anul·lar. Després es va realitzar un menjar popular i l’entrega de les cistelles d’aliments de BOSA als seus integrants.

A banda de les signatures per tenir més habitatges socials, també es van recollir d’altres per blindar les pensions públiques. El Colectivo Sin Vivienda és una de les 250 entitats que forma part de la Mesa Estatal por el Blindaje de las Pensiones (MERP).

13 de maig, per la diversitat cultural i la igualtat de gènere

D’altra banda, el proper 13 de maig tindrà lloc l’acte de fi de temporada del Socioesportiu Terrassa Industrial
Futsal, amb col·laboració de BOSA i AEDI, a la Plaça Andalusia, de 10 a 18h, per la diversitat cultural i l’igualtat de gènere a l’esport. Hi haurà xocolatada, gincana i manualitats infantils. Pels adults hi haurà té i pastes marroquines i
xerrades sobre migració, amb la col·laboració de Terrassa sense Murs, i sobre gènere, amenitzat amb dinar popular i de paiassos i actuació músical a càrrec de la Ass. Balsam.

Related Articles

Deixa un comentari