“Prou excuses. Acollim ara”. Escalfant motors per una manifestació que s’espera massiva

No Comment

La campanya Casa nostra, casa vostra fa oficial la convocatòria del dissabte 18 de febrer. Amb l’eslògan «Prou excuses. Acollim ara», les persones organitzadores aspiren a aquesta manifestació sigui la més nombrosa que s’hagi fet a Europa arran de l’actual crisi del refugi.

Amb aquest acte, Casa nostra, casa vostra vol interpel·lar directament a les institucions, tant nacionals com estatals, perquè assumeixin les seves responsabilitats i «compleixin els compromisos d’acollida que van assumir» recordant que el Parlament de Catalunya «va instar el Govern a realitzar les accions necessàries per acollir un mínim de 4.500 persones refugiades» i que el Govern espanyol es va comprometre a acollir-ne 10.772 en un termini de dos anys. Malgrat aquests acords, des de l’organització de Casa nostra, casa vostra es denuncia que, ara per ara, la taxa de compliment d’aquests compromisos arriba, amb prou feines, al 10%.

Casa nostra, casa vostra ha difós també material audiovisual amb la informació del recorregut de la manifestació, que arrencarà a les 16h a la plaça Urquinaona de Barcelona i acabarà al passeig Marítim, a la riba del Mediterrani, on l’any passat van morir 5.000 persones.

Vídeo promocional del 18F “Prou excuses. Acollim ara”

Related Articles

Deixa un comentari