‘Què passa a Veneçuela?’, xerrada amb Víctor Ríos aquest dijous

No Comment

cartell veneçuela

La Casa del Poble Manuel Linares i el Comitè Bolivarià de Terrassa, organitzen aquest dijous 15 de juny a partir de les 19h l’acte sobre la situació a Veneçuela. Tindrà lloc a la mateixa Casa del Poble Manuel Linares (carrer Prat de la Riba núm. 106), i comptarà amb la presència de Víctor Ríos, historiador i investigador del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra.

Durant la xerrada es tractarà d’exposar i entendre quins són els conflictes i lluites que s’estan vivint ara mateix en aquest país llatinoamericà i la seva repercussió a tot el món.

Victor Ríos ha format part del Front Cívic i de col·lectius antinuclears, pacifistes i de solidaritat amb Amèrica Llatina. Durant la dictadura franquista va militar a les Joventuts Comunistes i al PSUC. Va ser membre de l’equip de treball i de direcció d’IU sota el lideratge de Julio Anguita, entre 1994 i el 2000. Deixeble intel·lectual de Manuel Sacristán i Paco Fernández Buey, al costat dels que va formar part del consell de redacció de la revista Mientras Tanto.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari