Tallers i manifestació feminista, aquest dissabte 25 en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

No Comment

El 25 de Novembre és el Dia Internacional contra la Violència Masclista. Per això els col·lectius feministes de la ciutat han organitzat una jornada de lluita feminista, amb tot un seguit de tallers i actes. Els col·lectius que organitzen les activitats són Quart Creixent, La Guerrilla dels Cossos, FemKalle, Casal de la Dona, Arran Terrassa i Rudes Rebels.

Durant el matí, des de les 10 fins a les 14 hores, es farà un taller d’autodefensa feminista per a dones, lesbianes i trans. El taller es desenvoluparà a l’Escola El Vallès (Carretera de Martorell, 91), a càrrec del col·lectiu Biterna. cal fer inscripció prèvia al correu femkalle@gmail.com. 

També a l’Escola El Vallès, a les 11 hores, hi haurà un contacontes infantil i un taller de pancartes.

Manifestació a les 5 contra la violència masclista

Ja a la tarda, a les 17 hores a la Plaça dels Drets Humans (carrer Salmerón amb Av. Jacquard), es convoca a una manifestació feminista contra la violència masclista. Tal com resa el cartell elaborat per les organitzadores, es vincula la lluita feminista contra el llenguatge sexista, la pressió estètica, la precarietat laboral, el racisme, l’humor sexista, o el maltractament psicològic, entre d’altres.

Related Articles

Deixa un comentari