Xerrada amb Tassos Smetopoulos sobre la situació dels refugiats i els menors a Grècia, dilluns 6 novembre

No Comment


Aquest dilluns 6 de novembre, als Amics de les Arts (C/ Sant Pere, 46 1r), acudirà Tassos Smetopoulos, activista grec pels Drets Humans, qui farà una una xerrada que porta per títol “MedMinors, exclusió i delinqüència en menors no acompanyats”. Aquest acte obert està organitzat per l’Espai Drets, i començarà a les 19.30 hores. Intervindrà també l’advocada Laura Moreno del Col·lectiu Hourria.

La xerrada, que durarà prop de 30 minuts, serà en anglès i comptarà amb traducció al català. En acabar es donarà un espai per fer preguntes al Tassos i s’obrirà un torn pel debat i la reflexió.

Tassos és educador de carrer a la ciutat d’Atenes, on lidera el projecte STEPS (web disponible en castellà: steps.org.gr/es). Coneix molt de prop la vida de les més de 20.000 persones sense llar que hi malviuen, una situació que s’ha agreujat amb l’arribada massiva de refugiats els darrers anys. Entre els refugiats, milers de menors no acompanyats, nens i nenes sense família a prop, que per sobreviure cauen en màfies, drogues o inclús prostitució, com ilustra aquesta notícia de la BBC on intervé Tassos, o aquesta entrevista que li van fer al Diari ARA.

Related Articles

Deixa un comentari