8 i 9 d’abril, jornades de preparació de l’Auditoria Ciutadana de l’Aigua

No Comment

cartell comença auditoria ciutadana aigua

L’Observatori Ciutadà Municipal i la Taula de l’Aigua de Terrassa organitzen unes jornades, els dies 8 i 9 d’abril, on intervindrà Fernando Urruticoechea, economista i interventor municipal, molt conegut per la seva lluita contra la corrupció i expert en les irregularitats que es cometen respecte les concessions de l’aigua en els municipis. Les jornades serviran per anunciar la preparació de l’auditoria ciutadana municipal, que començarà amb el tema de l’aigua, i on també s’anunciarà el suport de les entitats que conformen el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana i la participació activa de diverses d’aquestes entitats en el procés d’auditoria.

Es tracta de dues sessions:

– Una xerrada el divendres dia 8, en la qual Fernando Urruticoechea explicarà les irregularitats habituals que s’ha trobat en l’exercici de la seva professió com a interventor, i la seva visió de com guanyar allò que anomena”La Batalla de l’Aigua”. La part final de l’acte de divendres contindrà una roda de preguntes i debat on totes les entitats presentats tindran l’oportunitat de participar.

– El dissabte dia 9 al matí, es realitzarà un taller per iniciar la ciudadania en l’auditoria de tot allò relacionat amb el contracte de concessió d’abastiment i subministrament d’aigua que té l’Ajuntament de Terrassa amb Agbar-Mina.

Es prega inscripció prèvia: ocmterrassa@gmail.com

 

Related Articles

Deixa un comentari