A la tercera reunió de ‘Dignifica la C-243c’, el veïnatge aporta documentació gràfica

No Comment
Un moment de la 3a reunió de la plataforma Dignifica la C243c Foto DU Un moment de la 3a reunió de la plataforma Dignifica la C243c Foto DU

La plataforma “Dignifica la C-243c” ja té enllestit l’informe final sobre la perillositat de la carretera C-243c i el farà arribar durant els propers dies a la Generalitat de Catalunya. El grup de treball, liderat per l’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre i compost pels ajuntaments de Terrassa i d’Ullastrell, les urbanitzacions de Castellnou, Can Solà, Ca n’Amat, VallèsPark, les Martines, les Carbonelles i el Consell Comarcal del Vallès Occidental va realitzar la tercera sessió de treball el passat divendres 9 de Juny. Aquesta sessió va servir per revisar tot l’extens material gràfic i informació recopilada fent palès de la perillositat de la carretera i la importància de ficar-hi mesures el més aviat possible.

botomalarrassa

D’entre el material disponible, hi ha vídeos de vianants jugant-se la vida al creuar la carretera sense cap mena de senyalització, camions de gran tonatge havent de realitzar infraccions per accedir a la carretera i un llarg etcètera de situacions perilloses que «farien esgarrifar a qualsevol», declarà en Raül Jiménez, president de l’associació veïnal més afectada, la de Can Palet de Vista Alegre.

“En menys de 3 mesos hem reunit tot aquest material per fer aflorar el problema i poder treballar amb la Generalitat de Catalunya. Els hi facilitarem tota la nostra feina per a que puguin actuar-hi i evitar més desgràcies” comentà en Raül. Mentre, en Daniel Utges, secretari de la plataforma “Dignifica la C-243c” i membre també de la citada AV, explicà: “Sabem que solucionar tots els problemes no serà d’avui per demà, però tots els viatges comencen amb el primer pas. A l’informe de perillositat proposem una sèrie de mesures de baixa inversió que podrien realitzar-se de forma imminent per començar a solucionar alguns dels problemes”.

En els propers dies, la plataforma enviarà tota la documentació disponible a la conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, al mateix temps que a tots els ajuntaments implicats per a que siguin conscients de la problemàtica que pateixen els seus veïns i veïnes. L’objectiu és poder-se reunir amb la Generalitat durant el mes de Juliol per començar a traçar un projecte que solucioni la perillositat de la C-243c.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari