‘Activa’t per una sanitat pública a Catalunya’, acte d’ANC, 30 juliol, plaça Vella

No Comment

Terrassa per la Independència inicia aquest dissabte 30 la campanya d’estiu amb un acte reivindicatiu a la plaça Vella

Creus per la Sanitat a la plaça de Vic, acció organitzada per l'ANC. Foto ANC Creus per la Sanitat a la plaça de Vic, acció organitzada per l’ANC. Foto ANC

Aquest dissabte a les 18.30h, Terrassa per la Independència (l’Assemblea Territorial de Terrassa de l’ANC) donarà el tret de sortida a la Campanya d’Estiu prèvia de l’11S, amb una performance que cobrirà la Plaça Vella de creus grogues per denunciar que davant un Estat que es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que destrossa el seu sistema sanitari, només ens queda poder construir entre tots un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts.

Es tracta de la primera de les accions que es duran a terme aquest estiu per denunciar els greuges de l’Estat i evidenciar que, després de la nova victòria del PP a les eleccions del 26J, la consecució de la República Catalana és l’única manera d’assolir els canvis necessaris per garantir el la protecció social i el benestar dels catalans -independentistes o no independentistes- així com de garantir un entorn propici per al progrés de l’economia i les empreses del país.

Related Articles

Deixa un comentari