Alternativa3 inaugura l’exposició “10 anys de Cafè Terrassa”. Vine a veure’ns!!

No Comment

Cafè Terrassa ha fet 10 anys aquest 2018. Per celebrar-ho, la ciutadania de Terrassa podrà gaudir d’una exposició que estarà ubicada a diversos llocs de la ciutat fins al Gener.

Cafè Terrassa pertany al projecte Cafè Ciutat, un projecte de sensibilització, coordinat per AlterNativa3, dirigit al ciutadà, el teixit associatiu, a les entitats publiques i als Establiments de cada ciutat, fomentant la consciencia del consum del cafè, per fer-lo d’una forma més responsable, coneixen l’origen i les condicions com s’ha produït. Terrassa va iniciar el projecte al 2008, sent la primera ciutat en treballar el projecte. Actualment són 15 municipis que formen part del projecte (Calella, Mataró, Terrassa, Manresa, Sant Quirze del Vallès, Molins de Rei, El Prat de Llobregat, Igualada, Montornès del Vallés, Cerdanyola del Vallès, Sant Adrià del Besos, Cabrils i Argentona (Catalunya), Inca (Balears), Morvedre (València).

L’inici de la ruta de l’exposició ha començat a l’Escola d’Hostaleria Torre Mossèn Homs, entitat que col·labora amb AlterNativa3 i amb el Comerç Just des de 2010.

El calendari previst de l’exposició és el següent:


  • Del 2 al 30 d’Octubre: Escola Hostaleria Torre Mossèn Homs

  • Del 5 al 15 de novembre: Biblioteca Central de Terrassa

  • Del 19 al 24 de novembre: Biblioteca D2

  • Del 26 de novembre a l’1 de desembre: Biblioteca D3

  • De l’11 al 15 de desembre: Biblioteca D4

  • Del 17 al 22 de desembre: Biblioteca D6

  • Del 7 al 12 de gener: Biblioteca D5

Les persones visitants podran gaudir d’un recull fotogràfic de la història del Cafè Terrassa.

Aquest projecte rep el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari