Arriba del 25 al 28 de novembre la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT

No Comment

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial (INTEXTER) de la Universitat Politècnica·Barcelona Tech (UPC) acullen mitja dotzena d’activitats emmarcades en la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT que tindran lloc entre els dies 25 i 28 de novembre.


La Taula del Tèxtil és un grup de treball format per entitats i associacions empresarial del sector tèxtil, l’ESEIAAT i l’INTEXTER que té com objectiu promocionar i potenciar els estudis de l’àmbit d’Enginyeria Tèxtil, dins un marc de col·laboració empresa-universitat. En el marc d’aquests objectius han organitzat la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT, una sèrie d’activitats relacionades amb aquest àmbit de l’enginyeria.

Obrirà la Setmana l’Associació d’Enginyeria de l’ennobliment Tèxtil de Terrassa (AEETT), que lliurarà el premi ITMA 2019 a Montserrat Rafel el dia 25 a les 15 a la Sala de Conferències de l’Edfici Històric de l’ESEIAAT (c/Colom 1. Terrassa). A continuació, en el mateix lloc, Joan Novell, de l’empresa AUXICOLOR, impartirà la conferència “Estampació digital amb pigments”.

Foto: Arxiu UPC

El dimarts dia 26 a les 12,30h serà el torn Jordi Brossa, de l’empresa JENEALOGIA, qui parlarà a la sala de conferències de l’Edifici Històric de l’ESEIAAT sobre la deshidratació dels pantalons texans.El mateix dia 26 a partir de les 15h tindrà lloc una visita guiada a l’empresa Pont Aurell i Armengol (c/Camí de la font de les canyes. Terrassa), especialitzada en la fabricació de teixits no teixits.

El dimecres dia 27 de novembre, a les 12h, el Sotsdirector de Qualitat de l’ESEIAAT, Jorge Macanas, presentarà a la Sala de Conferències de l’Edifici Històric de l’ESEIAAT el nou programa de Beques de la Taula Tèxtil. Seguidament, a les 12,30h, Agustí Escarré de l’empresa EAS, impartirà la conferència “ Indústria Tèxtil, pioners de la Indústria 4.0”.

I per cloure aquesta Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT, l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial (INTEXTER) de la Universitat Politècnica·Barcelona Tech (UPC) ha organitzat una visita guiada a les seves instal·lacions amb el seu director Enric Carrera. Serà el dia 28 de novembre a les 15,30h (c/ Colom 15, Terrassa).

Aquí es pot veure el programa de la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT.

Deixa un comentari