Arriba diumenge la Quarta Cursa Solidària per la Justícia Social

No Comment

El proper diumenge 2 d’abril tindrà lloc a Terrassa la quarta Cursa Solidària per la Justícia Social (http://cursajusticiasocial.cat/), organitzada per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central i Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Canal Terrassa TV-Ràdio Municipal Terrassa, Esplai La Fàbrica, Iniciatives Socioculturals-Centre d’Esplai Guadalhorce, Associació de Veïns Guadalhorce, Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa, i Associació de Veïns i Veïnes de Can Tusell. Començarà a les 11.45 hores a l’Av. Bèjar amb Carretera de Matadepera (a les 9.30 hores cursa infantil i a les 10.30 hores, cursa de cadires de rodes); des de les 11.00 hores, el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, hi atendrà als mitjans de comunicació.

botomalarrassa

L’objectiu principal de la cursa segueix sent la recollida d’aliments, mitjançant la solidaritat i el compromís de les persones participants, que correran els 5 km havent fet lliurament de 5 kg d’aliments, dignificar el dia a dia de les persones amb menys recursos.

La Cursa Solidària per la Justícia Social és un esdeveniment esportiu, solidari, integrador i reivindicatiu. En les tres edicions anteriors, hi van participar 4.000 corredores i corredors, i més de 200 persones voluntàries. Això va suposar un èxit en la recollida d’aliments: prop de 16.000 kg, que la Creu Roja va distribuir entre 1.390 famílies.

Related Articles

Deixa un comentari