BiTer vol que se segueixi fomentant la bicicleta en aquesta etapa de desconfinament

No Comment

Un vídeo elaborat per l’entitat terrassenca Bici Terrassa Club (BiTer) pretén animar els representants polítics a seguir impulsant la bicicleta en l’etapa del desconfinament, i a la ciutadania a utilitzar-la com el mitjà de transport més ecològic.


“Ha de ser ara, és el moment!”, és el títol del vídeo que BiTer ha elaborat i publicat per animar a seguir fomentant l’ús de la bici pels carrers de Terrassa. En el vídeo, les persones participants recorden que “els mitjans de comunicació se’n fan ressò”, i indiquen que és el mitjà més recomanat en l’actual crisi provocada per la Covid-19. Per això, conviden a l’Ajuntament a què faci que la bicicleta sigui el vehicle privat preferent.

En el vídeo s’exposa que la bici és el mitjà “més segur per anar a treballar, sortir a comprar, i fer servir en el dia a dia”, a la vegada que “evita embussos i és el menys contaminant” a l’hora de desplaçar-se. La campanya també demana que es garanteixi la seguretat a l’hora de circular en bici pels carrers de la ciutat.

Llicència de Creative Commons
La responsabilitat dels escrits dels periodistes i col·laboradors recau en el seus autors. Malarrassa no comparteix per força les opinions reflectides en els textos publicats.
Butlletí Malarrassa
Subscriu-te al nostre butlletí setmanal. Les notícies més destacades que has de llegir