Cants de Llibertat, 3 anys de presó i repressió, 3 anys al carrer per la llibertat de les preses i les represaliades, i del País

No Comment

Avui, dissabte 14 de novembre, fa 3 anys que s’iniciaren els Cants per la Llibertat dels presos polítics. Són ja 3 anys de presó i de repressió, i 3 anys al carrer per reivindicar «cada dia», cada dia de la setmana, cada setmana del mes, tots els mesos d’aquests 3 anys, per la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. Al carrer contra la repressió, contra el vent i la pluja, contra el virus.

«I la lluita continua!», crida i convoca a seguir Terrassa per la Independència-Assemblea Nacional Catalana, també i especialment avui, per commemorar amb més gent, amb més força, alta la veu, més alts els ànims i els anhels de llibertat i sobirania, «fins a esdevenir un estat independent en forma de República catalana», sentencia en el seu comunitat l’entitat sobiranista.

Aquest dissabte, novament, com cada dia, a 2/4 de 8 del vespre, tothom és convocat al Raval. «Amb distàncies de seguretat i mascaretes. Però hi serem!». Hi haurà parlaments, fotografies i vivències d’aquests 3 anys.

També es podrà seguir l’acte pel canal de Twitter de @trsxlaindepe @cantsdellibert1 Instagram i Facebook.

Related Articles

Deixa un comentari