Carta als Reis de l’AVV La Maurina

1 Comment

Estimats reis mags: Rajoy, Puigdemont i Ballart,

Som gent d’un barri popular de Terrassa que es diu La Maurina. Creiem que ens hem portat força bé aquest any tot i que, alguna gent del barri que sempre és una minoria, hauria de millorar una mica en civisme i no deixar mobles, estris vells, bosses d’escombraries (sense reciclar!!!) o caques de gos a les voreres ja que dóna una imatge de brutícia del barri que no ens mereixem la resta de veïns i veïnes. Ens comprometem a millorar en civisme i convivència aquest any però també demanem a l’Ajuntament que augmenti els serveis de neteja perquè trobem que continuen sent deficitaris. També ens comprometem a participar i implicar-nos més en la millora del nostre barri i de la nostra ciutat i a ser més solidaris amb qui més ho necessita.

Us fem la llista de necessitats que tenim al barri. Sabem que hi ha altres barris a Terrassa i a Catalunya que també tenen moltes necessitats però hem pensat que, si els bancs que ens estafen amb les clàusules sòl i que ens fan fora dels nostres habitatges, les elèctriques que ens encareixen la llum i ens la tallen i les multinacionals que tenen tants beneficis paguessin una mica més d’impostos i no es portessin els diners a Panamà o a Suïssa pes podrien atendre moltes més necessitats. Podeu mirar de fer alguna cosa, si us plau?

Com us dèiem aquí teniu la llista de coses que necessitem al barri:

 1. TREBALL AMB SALARIS I CONDICIONS DIGNES
 2. LLOGUERS A PREUS ASSEQUIBLES PER A QUE TOTHOM PUGUI ACCEDIR A UN HABITATGE
 3. ATURAR ELS TALLS DE LLUM, AIGUA I GAS A LES FAMÍLIES QUE NO PODEN PAGAR AQUESTS SERVEIS BÀSICS. ESPEREM QUE VETLLEU PER A QUE LA MUNICIPALITZACIÓ DE L’AIGUA A TERRASSA SIGUI UNA REALITAT AQUEST ANY!
 4. MÉS RECURSOS PER A L’EDUCACIÓ PÚBLICA PERQUÈ ELS NOSTRES NENS I NENES I JOVES SÓN EL FUTUR. NECESSITEM URGENTMENT QUE ES CONSTRUEIXI EL NOU INSTITUT DE LES AIMERIGUES QUE PORTA ANYS DE RETARD!
 5. FINALITZACIÓ DEL PLA DE BARRIS DE LA MAURINA QUE, COM RECORDAREU, ES VA QUEDAR A MITGES PER LES RETALLADES QUE VAU FER… ENS QUEDA PENDENT LA REURBANITZACIÓ DE LA PLAÇA DE LA MAURINA, EL NOU EQUIPAMENT DEL BARRI, ENTRE D’ALTRES ACTUACIONS.
 6. MÉS SERVEIS D’ATENCIÓ PER A LA GENT GRAN DEL BARRI, NECESSITEM MÉS PLACES DE CENTRE DE DIA I MÉS PLACES DE RESIDÈNCIA PERQUÈ CADA VEGADA HI HA MÉS GENT QUE HO NECESSITA.
 7. POTENCIAR EL PETIT COMERÇ DEL BARRI QUE, AMB TANTS CENTRES COMERCIALS QUE ESTEU OBRINT A TERRASSA, ESTÀ PATINT MOLT.
 8. L’ESTACIÓ DE RENFE PREVISTA AL BARRI QUE FA MOLTS ANYS QUE SE’N PARLA I QUE NO US DEIXAREM DE DEMANAR. A VEURE SI AQUEST ANY ACONSEGUIU QUE ES REDUEIXI L’ÚS DELS COTXES QUE OCUPEN MOLT D’ESPAI A LA CIUTAT I CONTAMINEN L’AIRE!
 9. NETEJAR LA RIERA DEL PALAU I FER UNA BONA REHABILITACIÓ DELS MURS DE CONTENCIÓ QUE, DESPRÉS DE 50 ANYS, JA TOCA NO?
 10. MÉS CULTURA A PROP AL BARRI PERQUÈ ENS FA MILLORS PERSONES I FA QUE ENS TROBEM A LES PLACES DEL BARRI PER XERRAR I COMPARTIR ESTONES DE LLEURE I OCI.

Esperem que es compleixin els nostres desitjos i necessitats i us prometem que seguirem sen bons veïns i veïnes per un millor barri i ciutat.

Atentament,

La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina

Related Articles

1 Comment

 1. Estimats reis mags: Rajoy, Puigdemont i Ballart, %El Portal de les entitats de Terrassa

  […] Esperem que es compleixin els nostres desitjos i necessitats i us prometem que seguirem sen bons veïns i veïnes per un millor barri i ciutat. Atentament, La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina Terrassa, 04 de gener de 2017 Publicat a premsa:http://elmon.cat/monterrassa/noticia/11263/la-maurina-escriu-una-carta-als-reis-rajoy-puigdemont-i-ballarthttp://malarrassa.cat/2017/01/05/carta-als-reis-de-lavv-la-maurina/ […]

Deixa un comentari