Comunitat Educativa local visita la Sindicatura de Greuges de Catalunya: solucions a la segregació escolar

No Comment

Aquest matí de 20 de setembre, representants de la Comunitat Educativa de Terrassa, han tingut una reunió amb una persona de l’Equip del Síndic de Greuges de Catalunya per tal de presentar la preocupació vers la Segregació Escolar que pateix la ciutat, sobre la qual hi havia dades suficients però que el darrer informe publicat per la pròpia Sindicatura de Catalunya va posar en evidència abans de vacances. Terrassa és campiona a nivell de país. La delegació ha fet entrega d’un escrit on s’exposen les reflexions i es fan les següents propostes :

La cercavila comença la caminada al Parc dels Catalans. Foto PV La cercavila comença la caminada al Parc dels Catalans. Foto PV

1.- Fer una xerrada a Terrassa de presentació de l’informe sobre Segregació Escolar a Catalunya  publicat pel Síndic de Greuges el  juliol del 2016.

2.- Col·laboració en l’obtenció de dades per fer la diagnosi del curs 2016-2017 i veure l’evolució als centres de la nostra ciutat.

3.- Formalitzar una mesa de control on hi hagi una persona representant el Síndic de Greuges, la Comunitat Educativa, l’Observatori Ciutadà i una persona responsable municipal dels temes educatius per tal de fer un seguiment de les propostes que es puguin fer per millorar.

Related Articles

Deixa un comentari