Contra el ‘terrorisme masclista’, concentració denuncia els assassinats i violacions dels darrers dies

No Comment
Lectura del manifest a les portes de l’Ajuntament. Foto PV

Nova concentració al Raval, ahir dimarts 5 de juny, aquesta vegada contra el «terrorisme masclista», convocada per Vaga Feminista de Terrassa, davant del seguit de d’assassinats i violacions en les poc més de 24 hores. Ràbia i indignació creixent davant una situació en què les xifres empitjoren i empenyen a una major mobilització i, més enllà, a repensar-ho tot. La violència masclista no són casos aïllats ni un problema «sectorial», sinó que fa referència als valors, principis, formes de relació i estructures que organitzen i conformen la societat patriarcal i capitalista en tots els àmbits de les relacions.

Comunicat contra el terrorisme masclista

N’estem fartes!

Estem concentrades aqui, dia 5 de juny de 2018 per aixecar-nos contra el terrorisme masclista que no deixa cesa d’actuar, violar i assessinar, desamparar i deportar, només pel fet de ser dona o per ser dona inmigrant.

Pràcticament en 24h hem de denunciar 3 feminicidis i 3 casos de violacions:

El de la Laia una nena de 13 anys autista a mans mans del seu veí a Vilanova i la Geltrú.

L’assesinat de Vanessa de 21 anys a Fuerteventura, al seu propi domicili,

L’assesinat d’una dona a Albacete a mans del seu excuñat.

La violació al backstage de Razzmataz d’una noia menor d’edat a qui els mossos diuen que no se la creuen perque ha denunciat altres casos de violació.

La sentència de posada en llibertat provisional sense fiança a 4 nois autors d’una violació grupal a Benicàssim, tot i tenir proves solides, ja que la noia a qui van violar es veu sobrepassada i desprotegida per tirar el procediment judical endevant.

I l’intent de deportació de les temporeres de maduixes de Huelva com a reacció a que s’atrevissin a denuciar les violacions i abusos sexuals per part dels seus capatacos.

N’estem fartes!

Algunes cridem que això: és una guerra!

Però la guerra encara ha de començar, fins ara només és terrorisme cisheteropatriarcal, que assassina a nenes i dones, que viola en grup i que a la que deixa viva la deixa sense defensa, la humilia i la fa callar.

la guerra encara ha de començar.

Fem una crida a totes les dones, perquè s’aixequin, per que surtin al carrer a defensar les seves vides i la seva dignitat.

Si el sistema i la justícia és patriarcal, ens haurem de defensar nosaltres!

Visca la lluita feminista!

05/06/2018

Vaga Feminista de Terrassa

Pancartes contra el ‘terrorisme masclista’ el passat 5 de maig, al Raval. Foto PV

Related Articles

Deixa un comentari