Cuba: Coincidint a l’aprovació pel Ple d’una moció contra el bloqueig, dos actes de solidaritat aquest cap de setmana

No Comment

Cuba

 

Amb el títol «Seminari cubà», la CUP, Arran i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) convoquen un cicle de conferències i activitats durant el mes de novembre centrades en la figura del Che Guevara, tot commemorant el 49è aniversari de la seva mort. Un «seminari de formació», informen les organitzadores, en torn a la figura del gran revolucionari i el projecte transformador de l’estat de Cuba.

El seminari s’estrena demà divendres 4 de novembre, a les 19 hores, al Casal Popular Atzur (carrer Arquímedes), amb la xerrada «Antecedents de la revolució del 59», a càrrec d’en Josep Cónsola. Els divendres 11 i 18 de novembre, debats seran sobre «El concepte d’home nou i l’humanisme revolucionari», primer, i «El debat entre el sistema pressupostari de finançament i el càlcul econòmic».

La CUP recordar que el Ple municipal de Terrassa d’octubre va aprovar una moció en contra del bloqueig a Cuba, tal com ho van fer desenes de municipis catalans.

D’altra banda, el dissabte 5 de novembre, a les 17:30 hores, a la Casa del Poble Manuel Linares, el Casal d’Amistat Catalano-Cubana de Terrassa, convoca a un debat i taula rodona amb el títol: Desbloquegem Cuba.

Han confirmat assistència en Fabio Álvarez, Cònsol de Cuba a Barcelona, Gustavo de la Torre, de l’Associació de Cubans/es a Catalunya, i Armando Sánchez, per part de l’organització.

Related Articles

Deixa un comentari