Dimecres a La Trobada, dinar tertúlia sobre els refugiats amb el periodista Carles Solà

No Comment

Demà dimecres tindrà lloc al Restaurant La Trobada un dinar i tertúlia posterior, amb la participació del periodista Carles Solà, que porta per títol “Som un país d’acollida? Immigració i refugi, ara i aquí”. Aquest dinar-tertúlia serà l’acte central d’una campanya d’ajuda pels refugiats. El dinar donarà inici a les 13:30h, amb el preu habitual d’aquest restaurant del temps per la inclusió social, que és de 8,90 € (C/ Teatre, 4, 1r). El debat s’allargarà fins les 16h. L’aforament és limitat i la reserva obligatòria.

Durant el debat es parlarà de diverses qüestions al voltant de la problemàtica dels refugiats, com ara: realment som un país d’acollida? Com podem ajudar als refugiats en el nostre dia a dia? Un cop el refugiat és acollit, què passa? Qüestions de competències o d’incompetències? Quin paper hi té Europa i la comunitat internacional? Interrogants que potser no tenen una resposta clara però que conviden a reflexionar.

Carles Solà dirigeix actualment el programa “Tot un món” a TV3. Es tracta d’un periodista compromès, impulsor de la Comissió per la Diversitat de TV3, així com membre de “I ma Stop Mare Mortum”. Els guanys de la campanya van destinats a l’entitat d’ajuda pels refugiats, “Casa Nostra, Casa Vostra”. Per això, La Trobada no només se suma a la difusió i ajuda de la situació de precarietat dels refugiats, també vol crear un espai de reflexió amb aquesta tertúlia.

botomalarrassa

 

Related Articles

Deixa un comentari