Dimiteix el president de la FAVT després de ser escollit cap de llista d’ICV per a les eleccions municipals

No Comment
Ramon Clariana, nou president de la FAVT Ramon Clariana, nou president de la FAVT

La Junta de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Terrassa (FAVT) acceptà ahir, dimarts 10 de febrer, la dimissió del president elegit a la darrera assemblea, l’Emiliano Martínez, que és també president de l’AVV de Sant Pere Nord. Al temps, elegí en Ramon Clariana, que havia exercit com a vicepresident fins ara, per ocupar la màxima responsabilitat de la federació veïnal.

L’Emiliano Martínez ha presentat la seva dimissió després que va ser elegit cap de llista per a les properes eleccions municipals pel partit ICV del qual és militant. Tot i el desig de continuar prestant els seus serveis al moviment veïnal, la Junta de la FAVT considerà que, donades les circumstàncies, era millor posar distància i no barrejar les coses. De fet, els estatus de la Federació no impedirien aquesta eventualitat.

El ja nou president, Ramon Clariana, és un reconegut activista social, membre de l’associació veïnal del Poble Nou-Zona Esportiva, que s’ha fet reconèixer també per la seva dedicació i el seu treball d’anàlisi i estudi en diverses àrees d’interès del moviment, com ara la mobilitat urbana i l’aigua.

El recanvi de president ha estat un exercici àgil i tranquil pel fet de ser la Junta un equip molt compacte; al temps que la Federació viu també una etapa sense disputes de projecte ni lideratge significatives. El proper mes d’abril, la FAVT celebrarà assemblea ordinària, estant programada l’assemblea general (responsable per l’elecció d’una nova junta) pel proper any 2016. Els propers mesos estan previstes també assemblees d’algunes de les associacions federades.

Related Articles

Deixa un comentari