Aimerigues canvia el format de jornada de portes obertes, animant a la participació

No Comment

Aimerigues canvia el format de jornada de portes obertes, animant a la participació

Famílies, professorat i alumnes fan reunions de treball en la jornada de portes obertes. Foto Les Aimerigues Famílies, professorat i alumnes fan reunions de treball en la jornada de portes obertes. Foto Les Aimerigues

Una xerrada informativa amb el títol «circuit cooperatiu» ha sigut la recepció amb la qual han estat acollides aquest any les famílies interessades en conèixer el model educatiu de l’institut Les Aimerigues. Amb el canvi de format, aquest dimarts 1 de març, se’ls ha demanat que, tot formant equips, classifiquessin les tasques que han de portar a terme des de l’Institut, les famílies i l’alumnat.

L’objectiu és identificar allò que és imprescindible per a la cooperació i la col·laboració entre tots els actors implicat per poder construir un centre educatiu de totes.

A l’hora de posar en comú l’adjudicació de tasques de cada equip, s’ha compartit el projecte educatiu de Les Aimerigues i les seves singularitats. A l’alumnat li van oferir una sèrie de tallers on en equips havien de construir algun producte com un clauer matemàtic o una llibreta aimerigues. Els tallers estaven organitzats pels alumnes de 1r ESO de l’Institut amb el suport del professorat.

Redacció

In : Educació

Related Articles

Deixa un comentari