El Bar La Dama torna a guanyar el primer premi del concurs de tapes de la Fira de l’Oliva

No Comment
Guanyadors del concurs de tapes de la IV Fira de l’Oliva de Ca n’Anglada.

Dijous es van donar a conèixer els guanyadors del premis del concurs de literatura i dibuix, corresponents a la IV edició de la Fira de l’Oliva de Ca n’Anglada, així com del guanyadores del concurs de la Ruta de les Tapes que es va realitzar durant aquells dies. Les tapes es van oferir a vuit establiments de restauració del barri a un preu reduït, i amb possibilitat de ser votades per qui les degustava. Ambdós concursos van ser organitzats per l’Associació Comerç Ca n’Anglada-El Tomb.

Primer, els nens i nenes que varen resultar guanyadors van rebre els sis premis corresponents a les tres categories del concurs de literatura i dibuix.

Pel que fa al concurs de tapes, les quals es van oferir en diversos establiments del barri entre el 12 i el 22 d’abril, i segons la votació popular, el 1er premi va tornar a recaure (ja hi van tres anys en quatre edicions), amb la tapa anomenada ‘Marcelito’. El segon premi va ser pel Frankfurt Salmerón per la tapa ‘Les cuixes del plaer’. Finalment el tercer premi concedit el rebé el tercer premi el Restaurant Mahayana, amb una tapa anomenada ‘Bocadito’.

Redacció

Deixa un comentari