El Centre Excursionista de Terrassa celebra aquest diumenge la 31a Caminada Popular

No Comment
La 31a. Caminada Popular que organitza enguany el Centre estarà ambientada en els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Hi haurà una recaptació solidària per fer formacions adreçades a infants que no les poden pagar.

Aquest diumenge, el Centre Excursionista de Terrassa organitza la 31 edició de la Caminada Popular. En aquesta ocasió, el recorregut serà de 34 km., des de Collserola, fins arribar a Terrassa. Estarà ambientada en els Ferrocarrils de la Generalitat, i pretén potenciar aquest transport públic beneficiós per al medi ambient, i que sigui també el mitjà de transport que utilitzarem per traslladar-nos al lloc d’inici de la Caminada Popular.”

Se sortirà des de qualsevol de les estacions del “Catalans”, ja sigui des de Terrassa, Sabadell o des de qualsevol estació fins a l’estació del Baixador de Vallvidrera. A la mateixa estació es trobarà el punt d’inici de la Caminada, “on esmorzarem i començarem a caminar.”

“Pujarem al Tibidabo, des d’on gaudirem d’unes esplèndides vistes de Barcelona, i baixarem ja direcció nord-oest, passant per la bonica ermita de Sant Medir, el pantà de Can Borrell, rodalies de Sant Cugat, Bellaterra, Serra de Galliners, Can Parellada, Les Fonts, i entrarem a Terrassa pel Parc de Vallparadís, per acabar davant del Centre, on ens esperarà l’avituallament final!”

“Malgrat hom pugui pensar que serà una ruta poc agradable i, paisatgísticament parlant, massa urbana i amb massa asfalt, podem assegurar que nosaltres mateixos ens hem sorprès, i us garantim que el 90% de la ruta la farem per zones boscoses i rurals. Tampoc hi faltaran altres avituallaments durant la Caminada, a més d’un detall, sorteig de material de muntanya i alguna sorpresa més!”

A més, aquest any hi haurà un component solidari. El CET durà a terme iniciatives extraescolars entre setmana, amb infants, en les quals es treballarà l’aspecte físic, però també el del coneixement de l’entorn i els valors que ens aporta la muntanya, i també adreçades a infants que no s’ho poden pagar. Així, durant la Caminada es podrà fer un donatiu d’1 euro, per tal de col·laborar amb aquesta iniciativa.

Per tant, la ruta és fins a Terrassa, però qui ho desitgi, podrà fer-la més curta i agafar el tren a les estacions de Sant Cugat, Bellaterra i les Fonts, ja que hi passarem molt a la vora. La ruta es podrà fer tant caminant com corrent.

Tota la informació al web del Centre Excursionista de Terrassa.


 

INFORMACIÓ GENERAL PER A TOTES LES MODALITATS
Inici de la Ruta: Estació dels FGC del Baixador de Vallvidrera.
Horari de sortida: De les 6 del matí fins les 10. Per la ruta fins a Terrassa tancarem la sortida a les 8:00h.
Horari sortida trens: Podeu consultar els horaris a la web dels FGC. (www.fgc.cat).
El primer tren que surt de Terrassa-Nacions Unides surt a les 5:06h i arriba al Baixador a les 5:40h i des de Sabadell surt de Sabadell- Rambla a les 5:28h i arriba al Baixador a les 5:56h.
Horari sortida rutes: Des de les 6:00 fins les 8:00 ruta sencera. Fins a les 10 per la ruta curta o les mitjanes. A partir de les 10, es tancaran les inscripcions.
Arribada a Terrassa: Es preveu l’arribada de caminadors i corredors a Terrassa (Plaça Vapor Ventalló, davant del CET) des de quarts de nou del mati fins a quarts de sis de la tarda. L’hora d’arribada màxima a Terrassa és a les 17:30.
· Avituallaments: Rebosteria i Xocolata a la sortida, esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra, aigua, fruita, begudes i avituallament especial a l’arribada.
· Hi haurà un record per a tots els participants, a més d’un llibre de rutes, un obsequi per al participant més petit i el més gran i un sorteig de material de muntanya.
· Aquest any l’organització subministrarà un got de plàstic.

PREUS I INSCRIPCIONS

Per a inscriure-us cliqueu els següents enllaços:

  • Adults amb inscripció anticipada: 11 euros
  • Famílies de 4 participants (dos adults + 2 menors de 18 anys): 25 euros (incrementar en 3 euros cada menor)
  • De 7 a 14 anys amb inscripció anticipada: 7 euros
  • De 0 a 7 anys: Gratuït

· Aquests preus no inclouen el bitllet, que cada persona comprarà a l’estació on agafi el tren.
· Les persones que no estiguin federades veuran incrementat en 3 euros l’import de la inscripció i quedaran acollits a l’assegurança temporal de la Caminada.
· La inscripció anticipada és fins al 6 de Novembre.
· Es poden fer a través de la web www.ce-terrassa.cat o a la secretaria del CET, de les 18:00h a les 21:30h.
· A l’estació del Baixador de Vallvidrera, de les 6:00h fins les 10:00h.
· A la sortida, és imprescindible presentar el resguard de la inscripció.
· La dificultat de la caminada és BAIXA.

INFORMACIONS TÈCNIQUES:
· La modalitat curta serà de 7 kms, amb un desnivell positiu de 335 mts i 335 negatius.
· La ruta fins a Sant Cugat té una distància de 16,70kms i un desnivell de 580 positius i 700 negatius.
· La ruta fins a Bellaterra té una distància de 21, 10kms i un desnivell positiu de 695 i 775 negatius
· La ruta fins a Les Fonts té una distància de 28,80kms i un desnivell positiu de 930 i 980 negatius.
· La ruta sencera, fins al CET, té una distància de 34,90kms i un desnivell positiu de 1045 i 998 negatius.
· Totes les distàncies es podran fer tant caminant com corrent.
· L’organització es reserva el dret de recomanar a les persones que passin per l’estació de Bellaterra més tard de les 14:30 del migdia que abandonin la caminada i agafin el tren de tornada des d’aquesta estació.

Related Articles

Deixa un comentari