El Centre Excursionista de Terrassa organitza les colònies d’estiu 2020

No Comment

El Centre Excursionista de Terrassa presenta les colònies d’estiu 2020 per a nens i nenes nascuts entre el 2008 i el 2010, ambdós inclosos. Les colònies organitzades pel CET es faran a la casa de colònies Verge Blanca, propietat de l’Associació Alba, i està situada a Llesp, un petit poble de la vall de Boí a l’Alta Ribagorça. Duraran onze dies, del 7 al 17 de juliol i es duran a terme amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. El CET informa que els responsables seran monitores i monitors titulats en l’àmbit del lleure i coordinats per una directora de lleure, i que es tracta d’un equip amb experiència i que, a més, han treballat junts a la Secció Infantil del CET durant tot l’any.

L’objectiu d’aquestes colònies és que els infants s’apropin i coneguin la natura tot fent activitats ben diverses a l’aire lliure. També es pretén que s’iniciïn en l’excursionisme practicant els diferents esports de muntanya (orientació, senderisme, etc.) i aprenent les tècniques més bàsiques per fer-los amb seguretat. El CET vol posar una especial atenció als valors de respecte cap a la natura, cap a les monitores i monitors i, evidentment, cap als companys i companyes, tot treballant hàbits d’higiene i de responsabilitat, autonomia i iniciativa personal. També es reservaran estones perquè tothom pugui gaudir de les magnífiques instal·lacions de la casa com, per exemple, la piscina.

Durant els dies de l’estada, els nens i nenes realitzaran activitats de matí i de tarda, disposaran de temps lliure després de dinar i faran algunes activitats nocturnes.

Informació pràctica:

  • Inici: 7 de juliol a les 7.00 h a l’estació del Nord de Terrassa
  • Desplaçaments: en autocar
  • Final: 17 de juliol a les 18,00 h al mateix lloc
  • Preu: 475 €
  • Inclou: Desplaçament, pensió completa durant 11 dies, activitats i assegurança
  • Més informació:
    web del CET http://ce-terrassa.cat/colonies-del-cet/  (on hi trobareu el formularide pre-inscripció)
    correu electrònic: seccioinfantil.cet@gmail.com

Nota de la Junta Directiva: en cas que per motiu de l’estat d’alarma provocat per la COVID-19 no es poguessin tirar endavant aquestes colònies, el CET retornarà l’import íntegre de les inscripcions.


 

Related Articles

Deixa un comentari