El Col·legi d’Advocats anuncia un reforç de voluntaris l’1-Octubre per garantir dret universal de defensa

No Comment

L’1 d’octubre d’enguany hauria veritablement de ser, com encara diuen en cada votació bona part dels líders polítics que no tenen res a dir, la festa de la democràcia. Clar que l’activitat repressiva de l’Estat espanyol, via cossos policials, judicatura i altres instruments sembla posar en evidència que no deixaran que la festa sigui en pau.

Aquesta sembla ser la percepció també de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Terrassa, que va acordar crear un reforç d’advocats voluntaris per «garantir el dret universal de defensa per les incidències que es puguin produir l’1-O», tal i com informa en una nota de premsa publicada el 19 de setembre.

botomalarrassa

Amb aquest reforç d’advocats voluntaris, el Col·legi vol «garantir l’assessorament i l’assistència lletrada per les possibles citacions i investigacions a totes aquelles persones, empreses, entitats o institucions dels nostres partits judicials i que es puguin derivar de la participació i/o implicació en relació al referèndum convocat el dia 1 d’octubre a fi que es pugui garantir el dret universal de la defensa davant d’unes circumstàncies excepcionals».

En els propers dies, s’afegeix, aquesta mateixa Junta informarà sobre com es configurarà el reforç als seus col·legiats per tal que els que vulguin puguin accedir-hi.

Related Articles

Deixa un comentari