El Col·legi d’Advocats condemna l’atac contra les institucions i poble de Catalunya

No Comment

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa condemna els fets que s’estan produint a Catalunya i referma el seu compromís amb la democràcia, en un comunicat que va fer pública ahir dia 20 de setembre.

Aquesta mateixa institució ja havia anunciat recentment que ampliaria amb voluntariat l’equip de personal per poder atendre en millors condicions la jornada de referèndum del proper 1-O, tot entenent que en les circumstàncies actuals amb les constants amenaces de Govern espanyol els eventuals problemes podrien ser més.

Ara, «davant dels fets que s’estan produint els darrers dies, i especialment avui (pel dia 20), en relació amb la situació que està vivint Catalunya», el Col·legi d’Advocats de Terrassa, «refermant el seu compromís amb la democràcia, el dret a decidir i la defensa dels drets universals i les llibertats de les persones, condemna qualsevol acció que pugui impedir el lliure exercici d’aquests drets».

botomalarrassa

Amb una posició clara i ferma, la institució representativa dels professionals del Dret a la ciutat, «en especial condemna la vulneració flagrant de les llibertats d’expressió i informació i del dret de defensa en les actuacions que han dut a terme la guàrdia civil i la policia nacional».

Finalment, manifesta el seu «suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen per a garantir aquests drets»; tot concloent: «des del màxim respecte a la pluralitat dels seus col·legiats, continuarà fent costat a les institucions catalanes i al dret a decidir».

Related Articles

Deixa un comentari