El comitè d’empresa de Mútua s’uneix a les reivindicacions ciutadanes contra el “projecte passarel·la”

2 Comments
??? El conseller Vila, de Territori, celebra el passat 26 de setembre, a Terrassa, l’acord Generalitat-Mútua per tirar endavant amb el “projecte passarel·la”. Mentrestant, però, el comitè d’empresa també s’uneix a les organitzacions ciutadanes que ja han demanat un referèndum sobre el mateix en el que defensen la seva retirada. (Foto gencat)

Amb data 13 d’octubre, el Comitè d’Empresa de Mútua de Terrassa ha fet públic l’acord pres el passat dia 7 d’octubre sobre el Projecte Passarel·la de la Mútua de Terrassa, un projecte que consideren “inapropiat” en moments que hi ha “altres prioritats sanitàries a la ciutat”, com ara més personal, obrir plantes tancades i el desbloqueig del servei d’emergències.

Texte íntegre de la declaració:

El Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, reunit en Ple el dia 7 d’octubre del 2014, decideix per majoria, manifestar-se en contra del “Projecte passarel·la Hospital Universitari Mútua Terrassa”. I sumar-se al mateix temps, a les reivindicacions ciutadanes.

Considerem inapropiat que, donat el moment econòmic i de crisi actual que vivim, la xifra elevada de diners que s’ha pressupostat pel projecte es destini a fer-lo efectiu.

Considerem també, que les prioritats sanitàries a la ciutat de Terrassa actualment són altres , com reduir les llistes d’espera, dotar a l’hospital del personal necessari per poder atendre adequadament a la població, obrir les plantes tancades per afavorir el desbloqueig del servei d’urgències, per anomenar les més urgents.

Al mateix temps, no entenem que després de tantes retallades que l’empresa ha fet al personal i després de patir l’ERO, tot al·legant dificultats econòmiques, facin una despesa d’aquesta envergadura.

Per tot això, hem acordat fer públic aquest comunicat.

Terrassa,  13 d’octubre de 2014

Related Articles

2 Comments

  1. carles picó

    de forma personal, i com a membre de la PDSPT, vull donar tot el meu suport a la lluita contra la passarel.la.

Deixa un comentari