El micromecenatge del monument a la bicicleta, a punt de ser assolit

No Comment

La campanya de micromecenatge per finançar el Monument a la Bicicleta ha arribat al 95%. Així doncs, resten menys de 300 euros per aconseguir la fita dels 6.000 euros necessaris. Fins el moment, s’han aconseguit 5.705 euros, donats per 575 persones.

Segons ens informa BiciTerrassa Club (BiTer), l’associació que promou aquest finançament popular, s’ha pogut ajustar el pressupost a un cost menor menor del previst, i molt aviat es tancarà la campanya de micromecenatge. Des del col·lectiu manifesten que “és la darrera oportunitat de formar part de la història de Terrassa com a mecenes d’una escultura monumental de la ciutat i impulsor de la cultura de la bicicleta”.

La data d’inauguració del monument encara s’ha de concretar, però es preveu que sigui durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 16 al 22 de setembre.

Els donatius a l’associació BiciTerrassa Club per finançar l’escultura es poden fer a través d’aquest compte: ES1814910001242125632220 (Triodos Bank). A la seva web es pot seguir com es troba el procés per assolir l’objectiu final.

Diumenge 11 de setembre, ruta amb bici dels monuments i les escultures públiques de Terrassa

D’altra banda, el col·lectiu Biter continua amb les seves sortides de BICIFAMÍLIA; en aquesta ocasió, el diumenge dia 11 s’organitza una ruta per descobrir els principals monuments i les escultures públiques de la ciutat. El punt de trobada és a les 10h a la plaça de la Bicicleta, a la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres. L’activitat és oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia.

monument bici biter Muntatge gràfic amb el que serà el Monument a la Bicicleta, a la Plaça de la Bicicleta (Passeig 22 de Juliol amb Passeig de Les Lletres). Foto: BiTer

Related Articles

Deixa un comentari