El musical “Petjades Endins”, amb 30 persones amb discapacitat intel·lectual de Prodis, arriba aquest dijous

No Comment

Dijous 14 de juny a les 18 h, al Centre Cultural de Terrassa, 30 persones del Servei de Teràpia Ocupacional de Reina de la Pau de Prodis ens sorprendran amb la posada en escena del seu nou musical “Petjades Endins”.

El Servei de Teràpia Ocupacional del Centre Ocupacional de Reina de la Pau de Prodis, fa més de 15 anys que realitza un musical a la ciutat. Aquesta actuació va precedida del treball de tot un any dins el calendari d’activitats d’ajustament de 30 persones amb discapacitat intel·lectual i diferents necessitats de suport. Assagen tres cops per setmana.

Petjades endins” vol fer viatjar a l’espectador pel seu món més íntim i personal, fent reviure records, vivències i sentiments personals. Es tracta d’un espectacle elegant, que cuida tots els detalls amb la màxima qualitat i respecte, que sempre pretén fer una picada d’ull a situacions del món millorables. Les deu cançons de l’espectacle volen reflectir una idea extreta del llibre “El petit príncep”, d’Antoine de Saint-Exupéry, “allò essencial és invisible als ulls”.

Aquest musical comptarà amb la col·laboració desinteressada d’una cantant amateur, Gisela Arauz, i una ballarina, Alba del grup “Face to Face”. Amb aquesta col·laboració, Prodis demostra un cop més, la potència i els beneficis de la inclusió real.

Related Articles

Deixa un comentari