El Procés Constituent participarà en la candidatura de Guanyem Terrassa

No Comment
Procés C 09 14, 3 Reunió del Procés Consituent a Terrassa. Foto: PV

El Procés Constituent ha decidit donar suport a la proposta Guanyem Terrassa. Ara, perquè considera que és un procés encara obert que cal que “es tanqui de la forma més consensuada i unitària”. Lamenta la sortida de la CUP, “entenent i respectant la seva decisió”, i insta a totes les formacions que hi continuen a deixar enrere “tacticismes polítiques per passar a definir la resta de matèries”, com ara estructures organitzatives i programa. Així mateix, plantegen continuar defensant “llistes electorals obertes amb candidats de reconeguda trajectòria ciutadana i sense quota de partits”, tot i que aquest és un punt ja acordat.

Comunicat del PROCES CONSTITUENT de Terrassa

L´Assemblea del Procés Constituent de Terrassa ha decidit:

  • Continuar al grup de Confluència de Guanyem per afavorir que el procés es tanqui de la forma més consensuada i unitària possible. Ens hagués agradat que la CUP continués formant part d´una candidatura unitària d´esquerres i rupturista a la nostra ciutat. Entenem els seus arguments i respectem la seva decisió.
  • Recolzem la candidatura de Guanyem Terrassa i participarem sense renunciar a la nostre autonomia com a Procés Constituent.
  • Instem a totes les formacions a que, a partir d´ara, i sota el paraigua de Guanyem, es deixin enrere els tacticismes polítics per passar a definir la resta de matèries, com són les estructures organitzatives pre i postelectoral, el programa i la participació de la ciutadania, sense les quals no es pot entendre tancat el procés de confluència.
  • Seguim defensant que la configuració de la llista electoral, per garantir la màxima transparència i participació ciutadana, es porti a terme mitjançant llistes obertes amb candidats de reconeguda trajectòria ciutadana i sense quota de partits.

Les eleccions municipals del més de maig ofereixen la possibilitat d´anar cap a una majoria social i política capaç de transformar l´ajuntament en una eina al servei del bé comú que sigui capaç de superar l’actual model de ciutat i aposti per una democràcia participativa real .

Terrassa, 11 de febrer de 2015

Related Articles

Deixa un comentari