El Síndic de Greuges demana ampliar les mesures de confinament

No Comment

«Ampliar les mesures de confinament a totes les persones amb la perspectiva de passada la Pasqua», demana el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, en un comunicat fet públic el dimecres 18 de març. Una proposta que es basa en les consideracions d’expertes en l’àmbit de la salut i l’experiència d’altres països.

Comunicat del Síndic de Greuges de Catalunya sobre les mesures previstes pel coronavirus

18/03/2020

El Síndic de Greuges de Catalunya, basant-se en l’experiència d’altres països i en l’opinió de les persones expertes en l’àmbit de la salut, demana a les autoritats competents del Regne d’Espanya que ampliïn les mesures de confinament a totes les persones amb la perspectiva de passada la Pasqua.

Aquest confinament s’ha de combinar amb un seguiment rigorós de les recomanacions de l’OMS i dels experts sobre PCR, amb una atenció especial a les persones més vulnerables i combatent qualsevol forma de discriminació.

Aquesta comunicació es posa en coneixement del Defensor del Poble, dels defensors autonòmics, del Govern de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya perquè prenguin les mesures oportunes per dur-la a terme en allò que estiguin d’acord. Així mateix, es posa en coneixement del cap de l’Estat.

Related Articles

Deixa un comentari