Els Castellers de Terrassa inicien la temporada envoltats de fotografies de castells

No Comment

Dissabte 2 de febrer, els Castellers de Terrassa van ser presents a la inauguració de l’exposició “Castells” del fotògraf egarenc i membre de la colla blauturquesa, Toni Llucià i Sanahuja, que es pot visitar a la sala Espai Fotoclub del Centre Cultural fins al 28 de febrer.

Després de la tradicional calçotada que els Castellers celebren cada any, a principis de la temporada, la colla de Terrassa es va desplaçar cap al Centre Cultural per a fer dos pilars de 4 coincidint amb la inauguració de l’exposició fotogràfica “Castells”, segons informa la colla castellera.

L’exposició de Toni Llucià compta amb 48 fotografies de temàtica castellera. Amb aquestes fotografies l’autor no busca plasmar la totalitat de les construccions castelleres sinó que posa especial èmfasi en aquells petits detalls que també formen part dels castells, com són les emocions que s’hi viuen, i també en el treball de la canalla.

Toni Llucià i Sanahuja és un fotògraf terrassenc, membre de Fotoclub Terrassa i de Castellers de Terrassa, reconegut amb diversos premis entre altres el de millor fotografia de la Mitja Marató de Terrassa. En aquesta exposició el públic podrà veure no només fotografies de la colla egarenca sinó també d’altres colles amb què els Castellers de Terrassa han actuat.

Des de la colla blauturquesa es destaca que aquesta exposició dóna valor a la tasca que realitza en Toni de promoció no només de l’entitat, sinó de tot el món casteller en general.

Related Articles

Deixa un comentari